Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Benvinguts al nostre sistema de venda d'entrades online.
Aquí podreu obtenir les vostres entrades d'una manera senzilla i pràctica.
VENDA GENERAL DE ENTRADES T. 23.24 des de les 17.00 h del 07/07/23 + INFO (34) 961 97 59 00

Seleccioneu la data de la funció

LA CENERENTOLA

Les Arts és Òpera

SALA PRINCIPAL
L'aforament d'este esdeveniment ha sigut reduït d'acord amb les actuals indicacions de les autoritats sanitàries. Les localitats que apareixen en este planol en color gris no estan disponibles per a la seua venda en este moment, garantint així tant la reducció de l'aforament com la separació entre espectadors no convivents.

El límit establit per usuari i compra per a un mateix esdeveniment o sessió és de DOS localitats immediatament contigües.
Per a adquirir localitats individuals o en número imparell, per favor contacte amb nosaltres en el 961 97 59 00.

Durant la seua estada en Les Arts, els espectadors han de col·laborar en el compliment de les mesures organitzatives i respectar les normes establides per a previndre la propagació de la Covid-19. Consulte estes normes abans d'adquirir les seues entrades. Seguretat sanitària.

Les Arts deriva en el Client comprador de les entrades la responsabilitat d'identificar a l'usuari assistent als esdeveniments en el cas de transferir l'ús de les mateixes i ser requerit així per les autoritats competents.

Palau de les Arts Fundació C. Valenciana
Avda del Professor López Piñero, nº 1, 46013 València
Telèfon: 961 97 59 00
Correu electrònic: boxoffice@lesarts.com

Avís Legal
Política de galetes
Desenvolupat per