Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga
Venda d'entrades online
Benvinguts al nostre sistema de venda d'entrades online.
Aquí podreu obtenir les vostres entrades d'una manera senzilla i pràctica.

IOLANTA

SALA PRINCIPAL

IOLANTA

SALA PRINCIPAL

Iolanta, la llum en els ulls cecs.

El 18 de desembre de 1892, els germans Piotr Ílitx i Modest Txaikovski, músic i poeta, portaven al món una criatura deliciosa i fràgil: l’òpera en un acte Iolanta, marcada per l’estigma de la bellesa i la malaltia.
Òpera escrita a l’ombra de la magna La dama de piques, el triomf obtingut per aquesta i l’èxit assolit pel ballet coetani Trencanous, units a l’estat d’obscuritat mental de Txaikovski, situen Iolanta en un punt de no retorn vital de l’autor -compartit amb la protagonista cega de la seua òpera- que a penes 11 mesos després moriria víctima d’un suposat suïcidi, buit i sense força vital.
Però si la falta d’amor i força li havien assenyalat el camí de la mort a Piotr Ílitx Txaikovski, a Iolanta, l’amor li portarà la llum als seus ulls cecs, la qual li havia sigut negada junt amb el coneixement de la bellesa i la veritat.


Venda d'entrades des del 27 de setembre, a partir de les 18.00 h.
25 mar

Concert LANG - LANG

AUDITORI
dilluns, 25/03/2019 20.00 h 
VENDA ANTICIPADA ESGOTADA

Concert LANG - LANG

AUDITORI

dilluns, 25/03/2019 20.00 h 

VENDA ANTICIPADA ESGOTADA
30 mar

X ANIVERSARI CENTRE PLÁCIDO DOMINGO

AUDITORI
dissabte, 30/03/2019 19.00 h 

X ANIVERSARI CENTRE PLÁCIDO DOMINGO

Torn G

AUDITORI

dissabte, 30/03/2019 19.00 h 

LA MALQUERIDA

TEATRE MARTIN I SOLER

LA MALQUERIDA

TEATRE MARTIN I SOLER

La malquerida, tan volguda com era, i va ser la darrera.
Manuel Penella jugava sobre segur quan va triar una obra tan consagrada i tan famosa com aquesta Malquerida, sorgida de la ploma del premi Nobel de literatura Jacinto Benavente. Poc li quedava per fer al músic i llibretista, ja que l’obra de teatre li oferia part de la tasca acabada. Seria molt compromés reviure en 1935 el gran èxit recollit pel dramaturg en 1913 amb aquest drama rural, no costumista, de caire realista i social, verista, molt del gust del Penella d’El Gato Montés.
A diferència de l’esmentada òpera, el drama líric La Malquerida naix amb les formes de la sarsuela gran, abundant en recitats que conserven la qualitat de l’original, la profunditat del trio protagonista -turbulent i obscurament sexual- i enriquida amb la lleugeresa puntual d’alguns personatges i els seus números, a més de la presència del cor.
La tasca de Penella, amb la benedicció pel mateix Benavente durant el seu procés creatiu, va ser coronada per un èxit amb fort ressò en l’estrena que es repetiria a Mèxic, on aquest drama coneixeria la seua versió cinematogràfica i, recentment, la seua telenovel·la.

CONTA'M UNA ÒPERA

AULA MAGISTRAL

CONTA'M UNA ÒPERA

AULA MAGISTRAL

El jove compositor italià Gaetano Donizetti es troba a punt de finalitzar una de les seues òperes més conegudes, L’elisir d’amore. Però, abans, pensa que seria una bona idea poder comptar-la als més xicotets per a conéixer la seua opinió sobre el desenllaç que ha proposat d'esta trama que mescla amor, sensibilitat i la picardia dels sers humans.

Durant els 45 minuts que dura l'activitat, Compta'm una òpera presenta a quatre dels personatges principals d'esta història, interpretats per cantants del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo, acompanyats al piano, en l'Aula Magistral del Palau de les Arts.

Edat recomanada: de 5 a 8 anys.

Espectacle presentat en castellà.

Xiquets fins a 12 anys: 7,00€
General: 9,00€

CONCERTS DE CAMBRA

ESPAI LOS TOROS

CONCERTS DE CAMBRA

ESPAI LOS TOROS

LIEDER I CANÇONS

TEATRE MARTIN I SOLER

LIEDER I CANÇONS

TEATRE MARTIN I SOLER

DETECTIUS EN L'ÒPERA

PROGRAMA DIDÀCTIC

DETECTIUS EN L'ÒPERA

PROGRAMA DIDÀCTIC

Un dels músics de l'orquestra (el concertino) ha desaparegut. La data del concert s'aproxima, per la qual cosa s'ha contractat a un famós detectiu per a solucionar el cas.
Durant un recorregut ple d'aventures pel Palau de les Arts, et convertiràs en un dels ajudants del detectiu, qui es troba només davant de la problemàtica situació. Hauràs d'estar molt atent a tot quant succeïsca i prestar molta atenció a les pistes que trobaràs en alguns racons d'este fascinant edifici.
 

Edat recomanada: de 7 a 10 anys.
Duració: 75 minuts
Espectacle presentat en castellà
.

Xiquets fins a 12 anys: 7,00€

General: 9,00€

 

DIBUIXAR LA MÚSICA

AULA MAGISTRAL

DIBUIXAR LA MÚSICA

AULA MAGISTRAL

Espectacle inspirat en una de les faules escrites per Jean de Brunhoff, La història de Babar, el xicotet elefant. La narració del conte està acompanyada per la interpretació al piano de la composició que va crear en eixos anys Francis Poulenc. A través d'este personatge es transporta al públic a un altre context en què l'orquestra i un cos de ballarins evoquen el caràcter de cada un dels animals que conformen la suite d'El carnestoltes dels animals, composta per Camille Saint-Saëns. L'activitat, dissenyada expressament per a xiquets compresos entre 5 i 12 anys, aproxima al públic infantil i familiar, dos obres musicals de referència educativa.
 
Duració aproximada: 45 minuts
 
Espectacle presentat en:
Valencià, sessió 12.00 h
Castellano, sessió 17.00 h

RIGOLETTO

SALA PRINCIPAL

RIGOLETTO

SALA PRINCIPAL

Rigoletto, el drama de l’agitador silenciós i maleït.

Un bufó deforme i malalt de rancor. Així era l’ésser nascut el 1851 de la unió entre Giuseppe Verdi i Victor Hugo.
Un agitador silenciós, que odia tots i que ordeix una espiral de maldats on cauen, per la diversió més irresponsable, aquells que l’envolten i el menyspreen. Un podrimer moral, del qual a penes ix per a cuidar d’una llum d’amor llunyana, oculta i insospitada. Un vehicle perfecte per al retrat en negatiu de l’heroi romàntic, instrument en pro del mal, la grandesa principal i final del qual arribarà quan ell siga maleït i muira l’únic bé que ha fet en la vida, llum d’amor llunyana: la seua filla.
Un èpic al·legat a la bellesa de l’ànima humana, sovint oculta sota la lletjor més repulsiva.


Venda d'entrades des del 27 de setembre, a partir de les 18.00 h.
25 mai

MAHLER 9 - concert

AUDITORI
dissabte, 25/05/2019 19.00 h 

MAHLER 9 - concert

Torn C

AUDITORI

dissabte, 25/05/2019 19.00 h 

LUCIA DI LAMMERMOOR

SALA PRINCIPAL

LUCIA DI LAMMERMOOR

SALA PRINCIPAL

Lucia di Lammermoor, bodes de sang en l’Erm dels anyells.

L’any 1819 Walter Scott contava en The Bride of Lammermoor una tragèdia bromosa de guerres entre clans i personalitats traumàtiques i complexes. El 1835, a Nàpols, Salvatore Cammarano revivia en llengua italiana i en forma de llibret aquesta tragèdia romàntica de les exòtiques terres d’Escòcia, perquè Gaetano Donizetti escriguera la seua obra més reconeguda i la presentara al món, al teatre San Carlo d’aquella ciutat: Lucia di Lammermoor.
Una protagonista de ment tan fràgil com el cristall, un capellà preceptor tant religiós com sever, un germà tan dur com la roca d’un penya-segat d’Escòcia, un promés secret tant desgraciat com alienat i un nuvi assassinat per ella en el moment d’esdevenir el seu espòs...
Unes bodes de sang celebrades en el senyoriu dels Lammermoor, el nom gaèlic de l’Erm dels anyells.
Palau de les Arts Fundació C. Valenciana
Avda del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), nº 1 46013 València
Telèfon: 902202383

Segueix-nos!

Avís Legal
Política de galetes
Powered byKoobin